gaziantep escort
Bugun...



Saakashvili ölüm orucuna mı Başlayacak?

Gürcistan'ın 3. cumhurbaşkanının Avukatı, Saakaşvili'nin 2 talebi var, yerine getirilmediği takdirde kendisinin daha etkili bir protesto biçimine başvuracağını ifade etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-01-2022 15:30:55 Tarih: 03-01-2022 13:54

Saakashvili ölüm orucuna mı Başlayacak?

Mikheil Saakashvili'nin avukatlarının yaptığı açıklamaya göre, "Mikheil Saakashvili'nin iki ana talebi var birincisi iletişimi sürdürme olasılığı, ikincisi onunla bir grup bağımsız doktorun muayene ederek sağlık kurulunca gözlem ve karar verilmesi.

Avukat Shota Tutberidze, Gürcistan'ın üçüncü cumhurbaşkanının hangi protesto biçimine karar vereceği tam olarak belirtmiyor ancak eskisinden daha etkili ve kararlı bir biçimde tekrar ölüm orucu olabilir açıklamalarında bulundu.

"Hiçbir şey yapamıyoruz, mektupla iletişim kuramıyoruz. Sadece ayrılmadan önce masaya bir şey bırakma imkanımız var, bu da elbette iletişim sağlayamıyor.

Bu talepler karşılanmazsa iki sonuç elde edeceğiz, birincisi Mikheil Saakashvili'nin sağlık durumunun kötüleşeceği ve ölümüne yol açabileceği. 

Bu sorunlar 2  veya 6 Ocak'a kadar çözülmeyecek ve Ceza İnfaz Kurumu, kanunu tamamen hiçe sayarak siyasi tutukluların haklarını ihlal etmeye devam etmeye karar verecek ve bu durumda aşırı protesto biçimlerine başvuracaktır. Aşırı bir formun kullanılacağını söyleyebilirim ama nasıl bir şekil alacağını belirleyemem” dedi.

Saakaşvili'nin avukatlarına göre sağlık durumu ciddi.

Mikheil Saakashvili bugün avukatlar tarafından karşılanıyor. Hapishaneyi girmeden önce, Beka Basialaia söyleyen bu yıl Mikheil Saakaşvili'nin hapis biten yılı olması gerektiğini söyledi.



HABER VİDEOSU





Kaynak: GUNCELHABERR

Bu haber 568 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI