gaziantep escort
Bugun...

"yasa/dunya" İLE İLGİLİ HABERLER

İsrail karıştı!
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, tartışmalı yargı düzenlemesinin durdurulması çağrısında bulunan Savunma Bakanı Yoav..
Makron, emeklilik reformunu geri çekmeyeceğini açıkladı
Fransa'da hükümetin, tartışmalı emeklilik reformunu, ülkenin birçok kentindeki grev, kitlesel protesto ve yaşanan şiddet..
SGK merkezlerindeki EYT mesaisi hızlı başladı
Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kanunun yürürlüğe girmesinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) merkezleri..
Tahıl koridoru anlaşmasına göre 4 gemi daha Ukrayna limanlarından ayrıldı
Türkiye'de 22 Temmuz'da imzalanan tahıl koridoru anlaşmasına göre 4 gemi daha Ukrayna'nın Odessa ve Çernomorsk limanları..
Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: çözülecek konular arasında
Bakan Bilgin, kamuoyunda "EYT" olarak bilinen emeklilikte yaşa takılanların durumuyla ilgili, "Türkiye'nin her sorunu çö..
Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi
Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumh..
Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulunda Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi kabul edildi.
Milli eskrimci Aleyna Ertürk'ten altın madalya
Dubai’de devam eden Gençler ve Yıldızlar Dünya Eskrim Şampiyonası’nda bugün yıldız kızlar epede mücadele eden milli eskr..
VUK359 MÜKELLEFİ MAĞDUR ETMEYE DEVAM EDİYOR!
Ak parti tarafından düzenleme sözü verilen vergi usul kanunu 359. madde ile ilgili çalışmaların uzaması mevcut mağdurlar..
Piyasalar merakla bekliyordu, Fed faiz kararını açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed), beklentilere paralel olarak faizi 25 baz puan artırdı. Fed, 3 yıl sonra ilk kez faiz artışına ..
YUKARI