gaziantep escort
Bugun...

"eleme/foto-galeri" İLE İLGİLİ HABERLER

Fenerbahçe son dakika golüyle kupadan elendi
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Kayserispor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Alına..
Bağcılar'da iş yerine silahlı saldırı: 3 ölü
Bağcılar Otocenter’da bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda baba, oğlu ve bir akrabaları hayatını kaybetti. Polis e..
Norveç kıl payı kaçtı!
2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu yedinci maçında Türkiye, sahasında Norveç ile karşılaştı. Müsabaka 1-1’lik eşitlikle..
A Milliler, Hollanda deplasmanında ağır mağlubiyet aldı
A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 6. maçında deplasmanda karşılaştığı Hollanda’ya 6-1 mağl..
Brezilya - Arjantin maçı yarıda kaldı; Arjantin sahadan ayrıldı!
Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde oynanan Brezilya-Arjantin müsabakasında Brezilya Ulusal Sağlık Yetkilileri, Arj..
Temsilcimiz Trabzonspor, Avrupa'ya veda etti
UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Trabzonspor, İtalya deplasmanında AS Roma ile karşılaştı. Müsabaka ev s..
Arkadaşını kalbinden vurdu!
Antalya’da Ömer D. (42), evde alkol alırken başlayan ve sokağa taşan tartışmada galerici arkadaşı Üzeyir Ürey'i, kalbine..
NASA, Perseverance'nin Mars'a iniş anına ait görüntüleri paylaştı
NASA, yeni nesil uzay aracı Perseverance’nin Mars'a yaptığı başarılı iniş anına ait görüntüleri paylaştı. ..
Hırsızlar Arabayı Geri Getirdi!
Bursa'da bir oto galerinin camını kırarak 500 bin lira değerindeki otomobili çalan hırsızlar, 3 gün sonra aracı geri get..
Trabzonspor, Türkiye Kupası'na veda etti
Ziraat Türkiye Kupası 5. kademe maçında Trabzonspor ile Adana Demirspor karşılaştı. Müsabakanın normal süresi 2-2 biterk..
YUKARI