gaziantep escort
Bugun...



KATİL YASA VUK359 MAĞDURLARI TEKRAR ANKARA'DA

Mağdurlar tarafından Tuzak yasa yada Katil yasa olarak adlandırılan Vergi Usul Kanunu 359. madde (VUK359) ile ilgili, hükümet tarafından yasal düzenleme sözü verileli yaklşık 1 yıl oldu! Hükümet tarafından geçen uzun zamana rağmen çalışmalarla ilgili sadece "düzenleyeceğiz, çalışmalar devam eiyor dua edelim inşallah" açıklamalarının dışında en son Şubat ayında Bartın Milleetvekili TBMM Adalet komisyon başkanı Yılmaz Tunç'un sosyal medyadan paylaştığı tweet'den başka bir açıklama yapılmadı!

facebook-paylas
Güncelleme: 07-03-2022 11:53:21 Tarih: 06-03-2022 15:20

KATİL YASA VUK359  MAĞDURLARI TEKRAR ANKARA'DA

Uzayan süreç beraberinde binlerce mağdur yaratırken  Türk hukuk sistemine zarar verek adalete olan inanç ve güveni de her geçen gün azaltmakta.

Verilen yüksek hapis cezaları nedeniyle ceza adaletsizline yol açan acımasız yasa mağdurları her geçen gün katlanarak artıyor.

Konuya hakim hukukçuların yargılamalardaki hakim tutumlarını ve verilen kararların hala adeta imha edici nitelikte olması yargı mesuplarını ve avukatları zora sokmakta.

Geçen yazımızda Avukat Doçent DR. Serkan Ağar'ın VUK359 yasası mağdurları ile ilgili verdiği örneklerde bir avukatın uzman bir hukukçunun adeta bir isyan ve haykırışını dile getirmiştik.

Mağdur cephesinde işler karmaşık hal almaya, sayılar ve cezalar artmaya devam ederken muhalefet partilerinin de konuya ilgisi artarak mağdurlara yardım eli uzatarak konuyu TBMM'ye taşımaya çalışmaktalar.

CHP, İyi Parti ve Demokrat Parti'nin daha önce yasayla ilgili konuyu zaman zaman gündeme aldıkları biliniyor.

Bu gün sabah saatlerinde olağan 14. büyük kongresini düzenleyen Demokrat Parti VUK359 mağdurlarını özel davetli olarak kabul edip iştiraklerine teşekkür etti.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt mağdurlar ile yakından ilgilenip bu gün düzenlenen olağan büyük kongrelerinde   sorunlara birkez daha kulak verdi ve sonuna kadar destek olacaklarını  ifade etti.

Mağdurlar hükümetten tatmin edici cevaplar alamamaları karşısında her geçen gün artan muhalefet desteğinin  ileriki günlerde konunun Meclis gündemine alınmasında  olumlu sonuç vermesi umuduyla DP'ye ve Enginyurt'a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.



HABER VİDEOSU





Kaynak: GUNCELHABERR

Bu haber 692 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İŞ DÜNYASI Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI