gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan eski devlet başkanı Saakashvili için atanan müfettiş görevinden alınıyor!

Saakashvili şayet müfettiş görevden alınırsa bunu gerçekleştirenler benim ve ülkenin düşmanıdır açıklamasında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 27-12-2021 11:24

Gürcistan eski devlet başkanı Saakashvili için atanan müfettiş görevinden alınıyor!

Eski Cumhurbaşkanı Mikheil Saakashvili, Devlet Müfettişliğine desteğini ve güvenini ifade ettiğinibildirdi. Bir sonraki mektubunda, Gürcü Rüyası'nın müfettişin davasıyla ilgili varacağı sonuçtan korktuğunu belirtti.

Saakaşvili, Müfettişliği hem ön soruşturmanın sonuçlarına hem de Gldani'ye transferinin tam kaydına ulaşıp yayınlamaya davet ediyor.

Mektubunda Saakashvili;

"Londa Toloraia'nın kim olduğunu hiç bilmiyordum. Davamla ilgili beni suçlayıp Adalet Bakanlığı'nı para cezasına çarptırdıktan sonra adını duydum ve bir ay içinde bir yerde işkencemin gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda özel bir sonuca varmak zorunda olduğunuzu öğrendim. .

Rejimin korktuğu sonuç bu, çünkü işkencemin resmi bir organ tarafından onaylanması, büyük olasılıkla Gürcistan'da koşulsuz salıverilmemin yanı sıra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından geçici bir önlem alınmasına yol açacaktır.

Onlar için bunu önlemek en önemli şey ve büyük ihtimalle Kuchava'nın kovulması nedeniyle elbette Batı'dan bir baskı gelecek ve Kuchava buna karşı koyamayacaktı.

Devlet Müfettişinin soruşturmasına olan güvenimi tam olarak ifade ediyorum ve onun kaldırılmasını destekleyen herkesin, son nesnel devlet kurumunu yok eden Gürcistan devletinin düşmanı olduğuna inanıyorum. [...]

Devlet Müfettişliği'ni, kapatılmadan ve ön soruşturmanın sonuçlarını ve ayrıca, Susa tarafından imha edilmesi emredilen , ancak Devlet Müfettişliği'nin hala mümkün olan, Gldani'ye transferimin tam kaydını yayınlamadan önce kapatmaya çağırıyorum. son anda kaldırmak için. Bu, hükümetle ilgili "şiddet içermeyen" anların olduğu bir film ",  - Saakashvili başka bir mektupta yazdı. 

Londa Toloraia , Devlet Müfettişliği hizmetinin iptaline ilişkin bilgilere özel bir brifing ile yanıt verdi . Ona göre, yasa tasarısı bağımsız bir kuruma yönelik ve hizmeti "cezalandırmaya" hizmet ediyor.

25 Aralık'ta iktidar partisinin inisiyatifiyle  devlet müfettişliği ve devlet müfettişliği görevinin  kaldırılacağı öğrenildi 

Yerine, resmi suçları soruşturacak Özel Soruşturma Servisi ve kişisel veri işlemenin yasallığını denetleyecek olan Kişisel Verileri Koruma Servisi ve gerçekleştirilen tüm gizli soruşturma eylemleri ve elektronik iletişim tanımlama faaliyetleri olmak üzere iki kurum geçecek.  Merkez Bankası'nda. 

Devlet Müfettişliği Dairesi başkanı Londa Toloraia, bunu medyadan duydu. 

STK'lar, Gürcü Rüyası'nın Devlet Müfettişliği'ne yönelik planlı saldırıya ilişkin ciddi endişelerini dile getirerek, "kurumun bağımsızlığı ve güvenin ihlali" çağrısında bulundu.




Kaynak: FORMULA

Bu haber 711 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI