gaziantep escort
Bugun...



Osmaniye'de korkutan deprem! Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve birçok ilde hissedildi

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.48'de merkez üssü Osmaniye'nin Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Depremin şiddeti Gaziantep, Hatay, Adana ve Kahramanmaraş’ta da hissedildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2022 10:43

Osmaniye'de korkutan deprem! Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve birçok ilde hissedildi

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun Osmaniye. Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz."

 

açıklaması geldi.

VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Osmaniye'de 5.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından panik yaşayan vatandaşlar sokaklara döküldü. Çok korktuklarını söyleyen vatandaşlar, evlerinden kaçtıklarını ve sokağa çıktıklarını söyledi.

BAKAN KOCA'DAN VATANDAŞLARIN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Deprem sonrası vatandaşların sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Osmaniye Düziçi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde, şu an itibarıyla, 6 vatandaşımızın olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edilmiştir. Osmaniye halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah tüm afetlerden korusun." dedi.

DEPREM SIRASINDAKİ PANİK ANI BİR MARKETİN KAMERASINA YANSIDI

Osmaniye'de meydana gelen 5.1'lik deprem sırasındaki panik anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
Bugün saat 18.48'de merkez üssü Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Çerçioğlu köyü olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Osmaniye'nin tüm ilçelerinin yanı sıra Adana, Hatay, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerinden de hissedildi. Deprem anında Kadirli ilçesindeki bir markette çalışanların kaçışması ise güvenlik kamerasına yansıdı. Market çalışanı Sevgi Akar, "Ben o esnada kasadaydım. Bir anda deprem oldu. Herkes dışarı çıkmaya çalıştı. çok korktuk” dedi.

DEPREMİN ŞİDDETİ BEBEK ODASINDAKİ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Merkez üssü Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Çerçioğlu köyü olan 5.1 büyüklüğündeki depremin şiddeti Kadirli ilçesinde bir evin bebek odasının güvenlik kamerasına yansıdı.

 




Kaynak: İHA

Bu haber 108 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI